Karácsonyi ajándékajánló

Karácsonyi ajándékajánló Nőknek

Vállalkozói létem során több olyan, hozzám hasonló női vállalkozót ismerhettem meg, akik pozitív hatással voltak az életemre. Az egyik közülük Bea, aki jó pár éve talált rám, mikor a környékén élő kreatív vállalkozókkal kereste a kapcsolódási pontot. Akkoriban alapította meg húgával együtt a Stílusműhelyt  Baján, ahol ő, mint stíluskommunikátor, divattervező (a Beango ruhamárka tulajdonosa); húga Réka pedig mint fotós alkotnak egy csapatot.

Több nőknek szóló programjukon is részt vettem, így egyre jobban megismertük egymást és szorosabb kapcsolatba kerültünk.

Az idén örömmel csatlakoztam az első pop-up karácsonyi vásárukhoz, ami a Műhelyben tartott Nyílt Napon vette kezdetét! Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le az első nyílt napjuk (pár nap alatt betelt a létszám), és az újonnan meghirdetett december 9-i időpont is teltházas. Az estét igazi női energiák töltötték be – és nem vitás, így lesz ez a következő alkalommal is-, beszéltünk önazonosságról, tudatosságról, az önismeretünkről és természetesen a stílusról.

Na, de ennyi bevezető után térjünk is a lényegre! Így karácsony közeledtével a fenti pop-up vásárról gyűjtöttem össze néhány ajándék ötletet, amivel akár magadat vagy egy hozzád közel álló ismerősödet, rokonodat tudod meglepni. Ha tetszik valami csapj le rá gyorsan itt, a vásár eseményénél!

1. Beango ruhák és táskák nagy kedvezménnyel

2. Ajándékutalvány Rékához fotózásra

Nézd meg Réka oldalán az ajándékutalvány részleteit!

3. Stíluselemzés, stílustanácsadás

Adj élményt, feltöltődést feleségednek, barátnődnek, vagy kérd magadnak! Bea szerint a ruháink a lelkünkben végződnek és életfeladatának érzi, hogy segítse a Nőket abban, hogy megtalálják a személyes stílusukat, ezáltal pedig önazonosan kommunikálhassanak már akár a megjelenésükkel is. Ajándékutalvánnyal kapcsolatban keresd Beát itt!

4. Stílusos ajándék Hölgyeknek

Ha  már jártál színtanácsadáson és ismered a saját, vagy szeretted színtípusát, lepd meg hozzá illő színkendőkkel és sminktáskákkal!

Ha tetszik csapj le itt rájuk!

5. Apróságok a mindennapokra:

5. Táskák tőlem:

Látogass el személyesen Bajára a Beango Stílusműhelybe, ahol a vásár ideje alatt az én táskáimmal is találkozhatsz, vagy nézd meg őket itt!

Nincsenek termékek a kosárban.