Ajándékterminál – Magyar Designt Karácsonyra

Az Ajándékterminál egy pop-up jellegű vásár, ami azzal a céllal jött létre, hogy megjelenési lehetőséget biztosítson a hazai tervezők számára, és ezáltal még többen megismerhessék a magyar alkotókat.

A karácsonyi vásárnak immár második alkalommal ad otthont az Allee Bevásárlóközpont földszinti üzlete, ahol közel 140 hazai tervező munkáját ismerhetitek meg. A kínálat nagyon sokrétű: divatkiegészítők, ékszerek, ruhák, papírtermékek, gyerekeknek szánt termékek, bútorok, kerámia és lakberendezési tárgyak várják azokat, akik szeretnék magukat, vagy szeretteiket meglepni valami igazán különleges ajándékkal.

Az esemény ideje alatt szakmai workshopokon és különféle kézműves foglalkozásokon is részt vehettek, ahol a tervezőkkel közösen készíthettek el egy-egy design tárgyat.

A kezdeményezés mottója a MAGYAR DESIGNT KARÁCSONYRA, ami azt is jelenti, hogy ha az Ajándékterminál üzletében vásárolsz, akkor egy hazai tervező munkáját támogatod. Nemcsak a szeretteidet leped meg egy igazán különleges ajándékkal, hanem bizalmat és elismerést ajándékozol a tervezőnek is, aki beletette szívét-lelkét a termékbe és lelkének egy darabkáját adja vele.

Nincsenek termékek a kosárban.